de Gavergids

De Gavergids is het tijdschrift van de Waregemse Gidsenkring. Het verschijnt drie keer per jaar, nu al voor het 23ste jaar, en is gewijd aan de geschiedenis, bezienswaardigheden en toeristische bijzonderheden van Waregem, Beveren-Leie, Desselgem en Sint-Eloois-Vijve.


Losse nummers

Losse nummers, ook van vorige jaargangen, kunnen besteld worden aan 2,50 EUR per nummer op e-mailadres info AT gavergids.be. Een selectie van artikels uit vorige jaargangen is te raadplegen op deze website.


Abonnement

Het abonnement op de Gavergids is een onderdeel van het lidmaatschap van de Waregemse Gidsenkring. Lid worden kan door 15 EUR over te maken op KBC-rekeningnummer BE16 4682 2435 2174 van de Waregemse Gidsenkring, Vandewoestijnelaan 20/17, 8790 Waregem, met vermelding van "lidmaatschap 2016", of door contante betaling aan een van de gidsen.

Leden ontvangen jaarlijks 2 3 nummers van de Gavergids en 1 jaarboek van de West-Vlaamse Gidsenkring. Leden kunnen ook elk jaar tegen verminderde prijs deelnemen aan de lente- en herfstuitstap.